Cel Mai Bun Rucsac Pentru Laptop

ImagineNumePretDetalii
Rucsac laptop Samsonite GuarditRucsac laptop Samsonite GuarditMareClick aici pentru detalii
Rucsac barbati SMART laptopRucsac barbati SMART laptopMediuClick aici pentru detalii
Rucsac pentru laptop, 3 compartimenteRucsac pentru laptop, 3 compartimenteMicClick aici pentru detalii

Laptopul devine din ce in ce gadget-ul cel mai folosit de noi toti, fie ca este vorba de copii, pentru jocuri sau educatie, fie ca este vorba de adulti, pentru job sau pentru alte activitati. Daca tot devine un component care sa faca parte din viata noastra de zi cu zi, ar trebui sa avem o grija suplimentara oferita acestui produs.

Si cum putem sa ii oferim o atentie deosibita acestui gadget decat prin a-l transporta si depozita intr-un loc sigur,sa ii asiguram un loc care sa il fereasca de lovituri directe, de precipitatii si de ce nu, de furt.

Cel mai bun rucsac pentru laptop ar trebui sa il protejeze de intemperii atunci cand suntem surprinsi de o ploaie, trebuie sa ne ofere o siguranta a transportului pentru a nu putea fi desfacut prea usor si astfel sa ne poata fi sustras , dar sa il si protejeze prin textura sa de lovituri directe.

Pentru a putea achizitiona cel mai bun rucsac pentru laptop trebuie sa luam in considerare mai multe aspecte care sa ne satisfaca toate cerintele, astfel incat sa ajungem ca concluzia ca este cel mai bun.

Pe langa aspectul rucscacului, un factor decizional dupa parerea multora, acesta ar trebui sa aiba si alte functii suplimentare, sa aiba o textura de calitate si compartimentari corect concepute pentru toate accesoriile pe care le purtam cu noi pe langa laptop, gen incarcator, casti sau mouse.

 

Ghidul cumparatorului

Achizitia unui astfel de accesoriu nu ar trebui sa ne dea mari batai de cap, pentru ca pe piata exista numeroase modele prevazaute cu fel si fel de accesorii suplimentare, unele facute din materiale impermeabile, altele cu sisteme sofisticate de siguranta, toate concepute astfel incat sa putem lua in siguranta cu noi laptopul, fie ca este vorba ca folosim transportul public in comun, fie ca mergem pe jos sau cu bicicleta.

 

1

Marimea

Rucsacul de laptop este conceput sa aiba dimensiunea exacta a diagonalei laptopului. Astfel, pe piata exista numeroase modele care sa aiba dimensiunea de 13,14,15,16,17 si 18 inch. Dar nu trebuie sa ne uitam doar la diagonala laptopului atunci cand alegem marimea rucsacului pentru laptop. Trebuie sa luam in considerare si ce alegem sa luam cu noi pe langa laptop.

De foarte multe ori, pe langa laptop luam cu noi si incarcatorul acestuia. Un alt accesoriu pe care il folosim aproape intotdeauna, chiar daca laptopul are touchpad, este mouse-ul. Aici putem sa folosim un mouse simplu, care sa aiba o dimensiune cat mai slim, sau sunt persoane care sunt nedeslipite de mouse-ul lor de gaming, care are dimensiuni mai mari si trebuie sa ii gasim un loc si acestuia in rucsacul pentru laptop.

Sa tinem cont ca marimea diagonalei laptopului nu este intotdeauna aceeasi cu dimensiunea totala a laptop-ului. Ne putem trezi in situatia in care achizitionam un rucsac de 15 inch, laptop-ul avand aceasta diagonala, dar in realitate sa fie prea fix si sa nu ne putem folosi pe deplin de el, ori sa nu mai putem pune pe langa laptop un accesoriu precum castile audio, mouse sau chiar incarcatorul laptopului.

 

2

Compartimentarea

Dupa marimea rucsacului, unul dintre cele mai importante criterii atunci cand vrem sa ne alegem cel mai bun rucsac pentru laptop este compartimentarea. Un rucscac compartimentat corect ne ofera posibilitatea de a pozitiona corect si sigur laptopul cat si posibilitatea de a aranja corespunzator accesoriile necesare. Sa aiba compartiment separat pentru incarcator, pentru accesorii mici precum agenda ,pix si mouse si sa fie usor de incuiat, descuiat fiecare compartiment in parte.

Peretele compartimentulului pentru laptop trebuie sa fie dintr-un material cu insertie de burete, care sa tina fix laptopul si sa ii ofere o siguranta in timpul transportului la lovituri sau cazaturi. Pe langa materialul acestui compartiment, el trebuie sa fie de o dimensiune exacta cu laptopul, sa nu ii permita acestuia sa se miste in interiorul rucsacului.

Cu cat este compartimentat mai bine rucascul pentru laptop cu atat putem organiza mai bine toate accesoriile cat si putem sa ferim laptopul de contactul direct cu celalalte lucruri pe care le indesam in rucsac. Nu de multe ori ne trezim cu laptop-ul zgariat atunci cand il depozitam in acelasi sertar cu un incarcator sau cu un mouse iar de aici posibilitatea de a avea compartimente separate, ne tine departe de aceste eventuale neplaceri.

De preferat este ca rucsacul la baza de jos sa aiba un material destul de rezistent la zgarieturi, la atingeri cu suprafete nu foarte prietenoase cu materialele textile sau pielea si de asemenea, trebuie sa fie dintr-un material mai gros pentru a proteja laptopul atunci cand punem rucsacul jos, sau pe o suprafata tare. Nu de multe ori se intampla sa scapam din mana rucsacul sau sa il asezam nu tocmai prietenos, de aceea este bine sa avem siguranta ca orice s-ar intampla, laptopul nostru ramane in siguranta.

 

3

Materialul

Un rucsac pentru laptop poate fi confectionat din mai multe materiale, ori puse la un loc ca sa aiba un design aparte , deosebit pentru unii, ori confenctionate dintr-un material, cap-coada.

Fie ca vorbim de o varianta sau de cealalta, materialele din care este confectionat in mare parte un ruscac pentru laptop sunt: pielea, spuma cu memorie, material textil, nailon si poliester sau panza canvas, un material tot mai des folosit pentru un rucsac de calatorie.

De preferat este ca materialul sa fie unul impermeabil, iar aici putem exclude materialul ca nailonul sau poliesterul. Iarasi, un aspect important pentru materialul din care este confectionat rucsacul de laptop , trebuie sa fie compozitia spumei cu memorie sau burete, material ce absoarbe din impactul pe care il are rucsacul cu mediul extern si astfel protejeaza laptopul de loviturile direct.

Nu intotdeauna ne dorim un rucsac confectionat dintr-un material anume, alegem un rucsac pentru laptop si tinand cont de design, culoare sau alte plusuri pe care le alegem ca fiind necesare pentru noi.

Daca alegem sa achizitionam un rucsac pentru laptop si il folosim doar pentru a-l cara pana la masina si apoi din masina la birou, cu siguranta nu luam toate aspectele de mai sus in considerare. Pur si simplu, alegem un rucsac care sa nu coste foarte mult, un rucsac care sa aiba un compartiment pentru laptop protejat cu burete sau spuma cu memorie si sa fie placut ca design.

 

4

Brand

Dupa cum suntem obisnuiti, ca la orice gadget sau accesoriu putem alege si brand-ul. Nu de multe ori alegem un accesoriu doar ca este de la un anumit brand, chiar daca are acelasi caracteristici pe care le are un produs facut de o firma necunoscuta.

Pe piata exista diferite brand-uri care comercializeaza aceste tipuri de rucsacuri pentru laptop, sunt brand-uri care produc laptop-urile gen Asus, HP,Lenovo, Dell sau pur si simplu branduri care sunt specializate in productia acestor accesorii, precum Case Logic sau Everki.

Brandurile cunoscute ofera si siteme de siguranta, sisteme anti-furt pe care nu le gasim la toate modelele de rucsacuri pentru laptop. Este bine sa alegem si o astfel de caracteristica pe care sa o aiba rucsacul pe care ni-l dorim.